Відбулася районна серпнева конференція

Автор: Артем  |  28 Сер 2015 | розділ: Новини
image002

Сьогодні,  27 серпня 2015 року відбулася районна серпнева конференція керівників навчальних закладів та педагогічних працівників.

 

         У ході конференції  було підбито підсумки розвитку дошкільної та загальної середньої освіти в районі у 2014/2015 навчальному році та поставлено завдання на 2015/2016 навчальний рік. В роботі конференції взяли участь голова районної державної адміністрації Швець В.М., начальник управління освіти  райдержадміністрації Мартинюк Л.І., голова райкому профспілки працівників освіти Паламар Т.М., керівники установ  та організацій району, голови сільських, селищної рад, педагогічні працівники шкіл, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, голови  профспілкових та батьківських комітетів, керівники установ і організацій, з якими співпрацює управління освіти, засоби масової інформації.

На порядок денний районної серпневої конференції виносилось питання:

  1. 1.Про підсумки розвитку освіти Кельменецького району в 2014/2015н. р. та завдання на 2015/2016 н.р.

         З доповіддю “Про підсумки розвитку дошкільної, середньої, позашкільної освіти у 2014/2015 н.р. та основні напрямки на 2015/2016 н.р.» виступила начальник управління освіти  Кельменецької райдержадміністрації Мартинюк Любов Іванівна, в якій акцентувалася увага на стані та перспективах розвитку освітянської галузі району, досягненнях та проблемах, що турбують педагогічних працівників та керівників закладів освіти.

В обговоренні доповіді взяли участь Ткач Г.І.- директор Комарівського НВК, Адамчук Т.О.- заступник директора з виховної роботи Кельменецького ліцею, Хохуляк О.І.- вихователь ДНЗ№1,  Дєдов А.І. – сільський голова с. Вороновиця,  Рубаняк Л. А. – вчитель фізики та інформатики Грушовецького НВК, Циганюк В.В. – методист ДЮЦу. 

Начальник управління освіти Любов Іванівна Мартинюк звернулася до молодих колег і вручила їм пам’ятні адреси, а директори тепло прийняли їх у свої колективи.Вже стало доброю традицією в районі вшановувати вчителів, які вийшли на заслужений відпочинок. Їх привітали начальник управління освіти Л. І. Мартинюк, голова райкому профспілки працівників освіти Кельменецького району Т.М. Паламар та директори навчальних закладів.

Зі словами привітання до освітян Кельменеччини звернувся голова райдержадміністрації Швець Віталій Михайлович, який зазначив, що у такий нелегкий для країни час, національно-патріотичне виховання, як ніколи, набуває першочергового значення. Без любові до Батьківщини, готовності примножувати її багатства, оберігати честь і славу, а за необхідності – віддати життя за її свободу і незалежність, людина неможе бути громадянином вільної України.

На завершення конференції Любов Іванівна привітала всіх педагогів району з початком нового навчального року, побажала здоров’я, миру і злагоди в сім’ях, родинах та державі, невичерпних творчих сил та  натхнення.

 

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика