Крок до зірок

Автор: Артем  |  25 Тра 2015 | розділ: Новини
image040

          21.05.2015 року  з метою виявлення талановитих і обдарованих дітей дошкільного віку на базі Кельменецького районного дитячо-юнацького центру  проведено   Фестиваль дитячого виконавського мистецтва  «Крок до зірок».

 Фестиваль «Крок до зірок»   став яскравим святом дитинства, у ньому взяли  участь 120  вихованців  дошкільних навчальних закладів району віком від 3 до 6 років, члени їх родин, які проявляють творчі здібності  у  музичному мистецтві  та педагоги.   

            З привітальним словом до учасників фестивалю звернулась начальник відділу моніторингу, інспектування навчальних закладів та методичної роботи  управління освіти райдержадміністрації Андрущак Л.П., яка наголосила,  що  фестиваль дитячого мистецтва, як і всі хороші починання, стане доброю традицією в районі, адже дитина, яка серцем доторкнулася до прекрасного, вже захищена духовно. І головна  мета  Фестивалю — не загасити іскри Божої, що живе у кожній дитячій душі…

           Фестиваль проводився за різними видами мистецтва. У виконанні дітей звучати  народні та естрадні пісні, демонструвалися різного жанру хореографічні номери,  театралізоване дійство, художнє читання.

         Виступ учасників Фестивалю проходить під фонограму та під живий супровід ( баян, духовий оркестр).

          Організатори та гості фестивалю були приємно вражені запальними таночками, вокальним співом, художнім читанням, акторською грою

 та яскравим дитячими костюмами. 
         Щиру подяку висловили всім учасникам Фестивалю  заступник голови районної державної адміністрації Усатий І. М. та голова райкому профспілки працівників освіти Паламар Т.М., нагородивши педагогів грамотами, батьків подяками, вихованців дошкільних закладів  солодкими гостинцями.

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика