Автор: Артем  |  23 Тра 2014 | розділ: Новини
image078

22 травня 2014 року в приміщенні районного Будинку народної творчості та дозвілля відбулося районне свято для обдарованої учнівської молоді «Юна еліта Кельменеччини».

Відкрила свято начальник управління освіти райдержадміністрації Любов Мартинюк, яка щиро подякувала учням, вчителям та батькам за результативну працю та побажала здоров’я,творчості, натхнення та здійснення мрій.

З привітальним словом та нагородженням учнів – переможців державного та обласного рівнів Всеукраїнських олімпіад  базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, художньо-естетичних, інших конкурсів, фестивалів, турнірів, спортивних змагань  виступив голова райдержадміністрації Сергій Буняк. Він зазначив, що найкращі, найрозумніші та найталановитіші діти на Кельменеччині, саме вони — майбутнє України, її надія, її гордість. 

Любов Іванівна, начальник управління освіти, запросила до нагородження учнів-призерів обласного етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін,конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, предметних конкурсів.  

Заступник начальника управління освіти районної державної адміністрації Жанна Галай нагородила школярів – призерів художньо-естетичних,інших конкурсів, фестивалів обласного рівня.

Учнів-призерів турнірів, спортивних змагань, які здобули призові місця на обласному рівні, відзначила завідуюча районним  методичним кабінетом Валентина Молода.

З рук начальника управління освіти Любові Мартинюк та голови райкому профспілки працівників освіти і науки управління освіти РДА Таїсії Паламар нагороди та грошові премії отримали педагоги-призери обласних конкурсів та педагогічні працівники, які підготували переможців та призерів ІІІІ, ІV етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, українознавства, ІІ етапу конкурсу-захисту наукових робіт, наукових, художньо-естетичних, інших конкурсів, фестивалів, турнірів, спортивних змагань обласного, державного та міжнародного рівнів.

Гарний настрій переможці та гості свята отримали від художніх номерів у виконанні танцювальних, співочих колективів Кельменецького ліцею, вихованців та колективів районного Будинку дітей та юнацтва, які вкотре дивували присутніх своїми талантами.

            Ведучою свята була Тетяна Адамчук – заступник директора з виховної роботи Кельменецького ліцею, яка вміло представила всіх нагороджених, нагороджуваних, запрошених гостей, батьків, котрі отримали в додачу гарний настрій і відчули себе потрібними і неповторними.

Свято обдарованої молоді – це підсумок роботи дитячих та педагогічних колективів за весь навчальний рік. За плідну працю кожен отримав нагороду. Адже талановиті діти Кельменеччини – це золоте надбання української нації, її інтелектуальна еліта, авторитет, гордість і честь.

 

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика