«Нові стандарти – нова школа»

Автор: Артем  |  21 Чер 2013 | розділ: Новини
image040

 

У рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» делегація освітян Кельменеччини побувала у сусідній Новоселиччині.

17 червня 2013 року делегація освітян Кельменецького району у складі начальника управління освіти Кельменецької райдержадміністрації Мартинюк Л.І., голови райкому профспілки працівників освіти і науки Паламар Т.М., заступника начальника управління освіти Галай Ж.О., методистів райметодкабінету Кушнір Н.І., Секрети А.В. та директорів навчальних закладів району в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» відвідала освітні заклади Новоселицького району.

Вранці, при в’їзді на територію Новоселицького району, гостинно і привітно зустріли нашу делегацію начальник управління освіти Новоселицької райдержадміністрації Романчук Д.В., голова райкому профспілки працівників освіти і науки Єремейко Л.І., завідувач РМК Дисар Я.В., методист з інформатики Довганюк А.Ф., керівник районного методичного об’єднання вчителів іноземної мови Руссу А.В., а також заступник директора ІППОЧО Клим”юк І.І., та методист з румунської мови та літератури Говорян Л.С.

Найкращі слова вітання подарували господарі та учні, які в знак гостинності вручили запашний коровай.

Знайомство з освітніми закладами Новоселицького району розпочалося з Балківецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (директор Болокан О.О.). Тут ми мали змогу помилуватися затишними коридорами і вже свіжовідремонтованими навчальними кабінетами. За «круглим столом» обидві делегації обмінялися своїми досягненнями, проблемами, перспективами, пошуками нового. Найбільше уваги, звичайно, було приділено викладанню предметів у початковій школі. Особлива увага акцентувалась на вивчення предметів «Сходинки до інформатики» та іноземної мови.

Далі наше знайомство продовжилося у Несвоянській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Директор закладу Парпауц А.В. коротко ознайомила гостей з досягненнями колективу і щиро поділилася досвідом про шляхи запровадження нових Державних стандартів у початковій та основній школі.

Наступна зупинка – Подвірненська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Першими нас зустріла директор закладу Довбуш Р.В. із учнями, які представили візитку школи і під знайому мелодію Павла Дворського «Завітайтке до нас» запросила у приміщення школи. Тут гостинно були відчинені двері всіх навчальних кабінетів. Кожен вчитель ділився досвідом збагачення матеріально-технічної бази кабінету.

Впродовж дня господарі і гості обмінювалися досвідом, радилися і кожен радів з того, що день пройшов недаремно, що щось нове і цікаве взяв для себе, для своєї школи та району.

Наша делегація була приємно вражена гостинністю і доброзичливістю колег – освітян Новоселицького району.

Переконані, що і надалі, в рамках впровадження нового Державного стандарту, навчальні заклади Кельменецького та Новоселицького районів будуть тісно співпрацювати. 

 

 

 

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика