Яскрава сторінка – освячення та закладання каменю на місці будівництва нової загальноосвітньої школи в селі Мошанець

Автор: Артем  |  18 Сер 2012 | розділ: Новини
img_1896

Сьогодні в літописі села Мошанець Кельменецького району відкрилася яскрава сторінка – урочисте закладання та освячення каменю на місці будівництва нової загальноосвітньої школи I-II ступенів, розрахованої на    180 учнів.

На святі були присутні голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв, голова районної державної адміністрації Микола Довгань, голова районної  ради Дмитро Власов, начальник управління освіти районної державної адміністрації Любов Мартинюк, депутат обласної ради, кандидат у депутати до Верховної Ради по округу №204 Артем Семенюк, депутат обласної ради Василь Телешман, учні, педагоги, жителі села та гості.  У своєму зверненні до громади Михайло Папієв пообіцяв, що наступного навчального року, для школярів відкриються двері нової школи.

З  чистими помислами і світлими надіями, у рік 21-ої річниці Незалежності України у фундамент майбутнього храму науки школярі в символічну капсулу вклали «Послання до нащадків», у якому запевнили, що в новій просторій школі будуть добре вчитися, ростимуть справжніми патріотами свого села, рідного краю і європейської України.

Будівництво школи стало можливим за сприяння Президента України Віктора Януковича, Кабінету Міністрів України, обласної державної адміністрації та обласної ради, нашої місцевої влади, громади та депутатів всіх рівнів від партії регіонів.

По завершенню свята відбулася зустріч голови обласної державної адміністрації Михайла Папієва, голови районної державної адміністрації Миколи Довганя, голови районної  ради Дмитра Власова, депутатів обласної ради із директорами освітніх закладів району.

Михайло Папієв подякував за підготовку установ освіти до нового 2012/2013 навчального року та осінньо-зимового періоду, привітав всіх педагогів району із початком нового навчального року, «Ми віримо, що щоденною напруженою працею у злагоді та взаємодопомозі, при підтримці громади ми виховуватимемо молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів української держави».

 

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика