Учителю! Я з іменем твоїм в шанобі стану на коліна!

Автор: Артем  |  29 Тра 2013 | розділ: Новини
image076

Під такою назвою 28 травня 2013 року управління освіти райдержадміністрації та районний комітет профспілки працівників освіти провелитрадиційне свято-зустріч ветеранів педагогічної праці, які заслужили глибоку пошану всього нашого народу. З їх щедрого благословення вийшло у світ не одне покоління українців, які своєю натхненною працею звеличують нашу державу.

Зорепадом летять роки, вишневим та каштановим цвітом осипаються весни, багато чого губиться в глибинах пам’яті, але ніколи не зникнуть вдячні слова на адресу ветеранів педагогічної праці, педагогів-наставників.

З безмежною повагою і шаною, зі словами великої вдячності до тих, хто на заслуженому відпочинку, хто присвятив своє життя навчанню і вихованню підростаючого покоління, чиї палкі, гарячі серця і душі, і надзвичайна закоханість у свою справу ще відлунює у стінах навчальних закладів району звернулися депутат Верховної Ради Семенюк Артем Олексійович,голова районної державної адміністрації Довгань Микола Олександрович, заступник начальника управління освіти райдержадміністрації Галай Жанна Олександрівна. На зустрічі були присутні заступники голови райдержадміністрації Карапчієвська В.Г., Світлий А.В., керівник апарату райдержадміністрації Андрущак В.І.

Педагоги-наставники були схвильовані до глибини душі, а очі зволожені сльозами радості. Кожен присутнійпоставав перед очима колег зі своїм творчим доробком, своєю долею. Саме для них виступали працівники районного Будинку народної творчості та дозвілля, вихованці ДНЗ №1, ДНЗ №2, гуртківці ДЮЦу та їх наставники, ліцеїсти, учні Іванівецької, Зеленецької шкіл, Ленковецького, Перковецького навчально-виховних комплексів.

Хочеться побажати, щоб той світлий вогонь спогадів про роки педагогічної діяльності у їхніх серцях ніколи не гаснув, а їх життєвий досвід та мудрість проростали вагомими здобутками.

 

 

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика