Відбулося чергове засідання ради районного методичного кабінету

Автор: Артем  |  29 Гру 2017 | розділ: Інформація

28 грудня 2017 року на базі районного методичного кабінету управління освіти відбулося чергове засідання ради РМК.

На засідання запрошувалися: начальник управління освіти Мартинюк Любов Іванівна, заступник начальника управління освіти Галай Жанна Олександрівна, члени ради.

Заступник начальника управління освіти Галай Жанна Олександрівна та завідувач районного методичного кабінету Матковський Олег Віссаріонович  привітали присутніх з наступаючими святами, побажали плідної праці, підвели  основні здобутки по напрямку організаційно-методичної роботи за 2017 рік.

Завідуюча РПМПК Бриндак Валентина Василівна ознайомила присутніх з особливостями розвитку та педагогічної підтримки дітей з особливими освітніми

    потребами в умовах інклюзивного навчання.

Методист РМК Скорик Жанна Олександрівна поінформувала учасників засідання про результативність проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських  олімпіад та підготовку до участі вобласному етапі. Також повідомила про те, що районний етап захисту науково-дослідницьких робіт відбудеться 10 січня 2018 року на базі Кельменецького ліцею – опорного закладу.

   З питанням щодо комп’ютеризації та інформатизації навчально-виховного процесу, впровадженням ІКТ ознайомила учасників методист РМК Паламар Таїсія Миколаївна. У виступі вона здійснила детальний аналіз про стан забезпечення комп’ютерною технікою закладів освіти станом на 15.12.2017 року.

Із результатами участі педагогів району в І турі  Всеукраїнського конкурсу “Учитель року - 2018” повідомив завідувач РМК Матковський Олег Віссаріонович. Цьогоріч в обласному етапі конкурсу прийматимуть участь педагоги району в номінаціях: «Фізична культура», «Українська мова та література», «Німецька мова».

Олег Віссаріонович ознайомив учасників засідання з планом роботи Авторської творчої майстерні та спільно з членами ради райметодкабінету розглянули та затвердили авторські напрацювання  Ляшок Валентини Іванівни (Комарівський НВК),  Холявчук Валентини Василівни (Іванівецька ЗОШ).

Під час підведення підсумків було розглянуто рекомендації та побажання до подальшого планування.

PC280142PC280144PC280146PC280148PC280150PC280153

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика