Підсумкова колегія управління освіти та нарада з керівниками закладів освіти

Автор: Артем  |  28 Гру 2018 | розділ: Новини

Сьогодні, 28 грудня, на базі Кельменецької районної державної адміністрації під головуванням начальника управління освіти райдержадміністрації відбулася підсумкова колегія управління освіти та нарада з керівниками закладів освіти.

У рамках засідання колегії розглянуті питання:

- Підвищення грамотності учнів, як засіб формування мовної компетентності на уроках української мови та літератури в ЗЗСО району;

- Стан превентивно-профілактичної роботи щодо попередження злочинності й правопорушень серед учнівської молоді району в 2018 році;

- Про виконання рішення колегій управління освіти райдержадміністрації;

- Про стан розгляду звернень громадян в управлінні освіти за 2018 рік;

- Про затвердження плану роботи на 2019 рік.

По завершенню колегії  проведено нараду  з керівниками закладів освіти. Відповідно до порядку денного було обговорено ряд питань. Зокрема, голова районної організації профспілки працівників освіти Таїсія Миколаївна Паламар прозвітувала про стан виконання зобов’язань Сторонами соціального діалогу за Колективним договором між управлінням освіти Кельменецької райдержадміністрації та Кельменецьким районним комітетом профспілки працівників освіти і науки на 2016-2010 роки. Також було розглянуто питання стану викладання предметів у початкових класах та особливості соціально-психологічного супроводу впровадження Концепції «Нова українська школа».

 Увага присутніх була акцентована на дотримання правил безпечної поведінки  під час перебування дітей на зимових канікулах, підготовку учнів до участі в обласному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, початок реєстрації на пробне ЗНО, протидію булінгових явищ у закладах освіти.

Сімейного затишку, миру, злагоди, веселих свят побажали  присутнім начальник управління освіти Любов Мартинюк, голова районної організації профспілки працівників освіти Таїсія  Паламар та вітальна група Кельменецької музичної школи. 

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика