Районна серпнева конференція педагогічних працівників

Автор: Артем  |  30 Сер 2018 | розділ: Новини

30 серпня 2018 року відбулася районна  серпнева  конференція педагогічних працівників.  У ході конференції було підбито підсумки розвитку дошкільної та середньої освіти в районі в 2017/2018 навчальному році та поставлено завдання на 2018/2019 навчальний рік.

В роботі конференції взяли участь голова районної державної адміністрації В.М.Швець, начальник управління освіти  райдержадміністрації Л.І.Мартинюк, керівники установ району, голови сільських, селищної рад, педагогічні працівники закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти району, голови батьківських комітетів, засоби масової інформації.

На порядок денний районної серпневої конференції виносились питання:

  1. Про підсумки розвитку освіти Кельменецького району в 2017/2018н. р. та завдання на 2018/2019 н.р.
  2. Відзначення педагогічних працівників та колективів закладів освіти.

 З доповіддю “Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти в 2017/2018 н.р. та основні напрямки на 2018/2019 н.р.» виступила начальник управління освіти  Кельменецької райдержадміністрації Мартинюк Любов Іванівна, в якій акцентувалася увага на стані та перспективах розвитку освітянської галузі району, досягненнях та проблемах, що турбують педагогічних працівників та керівників закладів освіти. 

Своїми міркуваннями щодо перспективи розвитку освіти району та деяких аспектів діяльності з досвіду роботи в обговоренні ділилися:

Галатович С.В.  – директор  Бернівського НВК;

Нерушко І.А. – заступник директора з НВР Бабинської ЗОШ;

Ткач С. А. – вчитель біології Кельменецького ліцею-опорного закладу;

Самошина В.М.- керівник районного методичного об’єднання вчителів початкових класів;

Юрнюк Г.К. – методист ДНЗ №2, смт. Кельменці.

За наслідками конференції прийнята ухвала, у якій визначені завдання, що стоять перед освітою району в новому навчальному році.

Начальник управління освіти Любов Іванівна Мартинюк звернулася до молодих колег і вручила їм пам’ятні адреси, а директори тепло прийняли їх у свої колективи.

Вже стало доброю традицією в районі вшановувати вчителів, які вийшли на заслужений відпочинок. Їх привітали начальник управління освіти Л.І. Мартинюк, голова райкому профспілки працівників освіти Кельменецького району Т.М. Паламар та керівники закладів освіти.

  Зі словами привітання до освітян Кельменеччини звернувся голова райдержадміністрації  Віталій Михайлович Швець, побажав  здоров’я, творчості, натхнення, результативності в роботі та Божого благословення.

 Начальник управління освіти Л.І. Мартинюк та голова райкому профспілки працівників освіти і науки Т.М. Паламар відзначили колективи та педагогічних працівників за роботу у 2017/2018 навчальному році.

На завершення – музичне вітання для освітян Кельменеччини від вчителя музичного мистецтва Лівинецької ЗОШ Дмитра Требика

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика