Рада РМК

Автор: Артем  |  27 Гру 2018 | розділ: Новини

У четвер, 27 грудня 2018 року,  на базі районного методичного кабінету управління освіти райдержадміністрації відбулося чергове засідання ради РМК.

     На засідання запрошувалися: начальник управління освіти райдержадміністрації  Мартинюк Любов Іванівна, заступник начальника управління освіти Галай Жанна Олександрівна, члени ради.

      Заступник начальника управління освіти Галай Жанна Олександрівна та завідувач районним методичним кабінетом Матковський Олег Віссаріонович  привітали присутніх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами, побажали міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку і благополуччя.

Олег Віссаріонович поінформував учасників засідання про результати участі педагогів району в  І турі Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2019” і вказав заступникам з НВР на низький рівень роботи з розвитку й активізації творчого потенціалу педагогічних кадрів через участь їх у конкурсах професійної майстерності та висловив сподівання,  що в наступному році активність участі вчителів у різноманітних професійних конкурсах значно зросте.

         Паламар Таїсія Миколаївна детально розповіла присутнім про результативність проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських  олімпіад та підготовку до участі в обласному етапі і наголосила про необхідність дотримання всіх вимог щодо своєчасної подачі документації від адміністрацій шкіл на III-й етап олімпіад.

        Про шляхи підвищення грамотності учнів на уроках української мови та літератури у ЗЗСО району повідомила  Євгенія  Яцишена, методист районного методичного кабінету.  Вона  наголосила,  що дирекціям шкіл потрібно постійно сприяти залученню вчителів української мови та літератури району до участі у фахових конкурсах «Учитель року», «Соняшник – учитель»; проводити перевірку стану ведення учнівських зошитів, дотримання граматичного, орфографічного та каліграфічного режиму.

       «Своєчасна та якісна організація замовлення підручників через ISUO є необхідною умовою нормальної діяльності кожного загального закладу середньої освіти»,- зауважив Дмитро Гулійчук, методист РМК.

         Члени ради РМК обговорили ряд інших важливих робочих питань.

         Під час підведення підсумків було розглянуто та обговорено  рекомендації.

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика