Звітно-виборна конференція

Автор: Артем  |  30 Жов 2019 | розділ: Новини

29 жовтня 2019 року відбулася ХХ звітно-виборна конференція Кельменецької районної організації профспілки працівників освіти і науки. У роботі конференції взяли участь більше семидесяти  делегатів первинних профспілкових осередків та запрошених керівників освітніх  закладів Кельменеччини. В конференції взяли участь    начальник управління  освіти Кельменецької райдержадміністрації  Любов Іванівна Мартинюк, голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Володимир Васильович Дудчак та заступник голови обласної організації профспілки працівників освіти і науки Богдан Романович Чортик.

  Кельменецька районна  профспілкова організація підвела підсумки п’ятирічної роботи. «Спільно прожиті п’ять років були насичені різноманітними, за своїм змістом і суттю, подіями. Тому спогади породжують змішані почуття радості від досягнення нових творчих професійних та особистих вершин спілчан і, водночас, біль від незворотних подій і  втрат. І все ж позитиву за цей період життя  освітянських  колективів було більше – молодь одружувалась та народжувала, старанні, працьовиті  та наполегливі отримували категорії та педагогічні звання. Проте не дивлячись на, здавалося б ще молодий вік і стать, поважні статуси змінювались на життєво важливіші –  ми ставали тещами, свекрами, дідами й бабусями. А прекрасним є те, що поряд знаходяться досвідчені й людяні колеги, які готові розділити радість і  прийти на допомогу у несподівану  скруту. Ми щасливі, бо у нас із вами завжди існує можливість поділитися своїми почуттями з колегами,  поспілкуватися про насущне. Багато гарних справ просто б не відбулись без Вашої підтримки й допомоги» – так розпочала свою доповідь  голова районної організації профспілки працівників освіти і науки  Таїсія Миколаївна Паламар. Таїсія Миколаївна прозвітувала про роботу виборного органу за період з 23 жовтня 2014 року до 29 жовтня 2019 року. У звітній доповіді голова РК Профспілки  проаналізувала діяльність профспілкової організації за звітний період щодо поліпшення роботи по захисту прав і законних інтересів закладів і працівників галузі, зосередилася на завданнях, які необхідно реалізувати найближчим часом. В обговоренні  доповіді виступили  голови первинних профспілкових організацій: Білик Світлана Анатоліївна (Вартиковецький ЗЗСО),  Перепічка  Галина Василівна (Лівинецький  ЗЗСО), Гергелійник Інна Миколаївна (ДЮЦ),  Юрнюк Галина Костянтинівна (ДНЗ №2), Гадаф Галина Анатоліївна (Ленковецький НВК), Равлюк Лариса Віталіївна, директор Кельменецького ліцею-опорного закладу.

У виступі на конференції   начальник управління  освіти Кельменецької райдержадміністрації  Любов Іванівна Мартинюк  проаналізувала фінансовий стан освітньої галузі  району та зазначила, що й надалі співпрацюватиме з профспілкою як з соціальним партнером у відстоюванні інтересів освітян району.

Голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Володимир Васильович Дудчак відмітив, що міцність організаційних ланок, соціальне партнерство, позитивний імідж та єдність дій є найголовнішими складовими, на які повинна бути зосереджена  увага для посилення результатів профспілкової роботи.

         Конференція заслухала та затвердила звіт ревізійної комісії Кельменецької  районної організації Профспілки працівників освіти і науки, яку очолює  Грабчук Світлана Семенівна.  Делегати конференції визнали роботу районного комітету Профспілки задовільною.

Головою Кельменецької районної організації Профспілки працівників освіти і науки  делегати одноголосно обрали  Паламар Таїсію Миколаївну, заступником голови – Руснака Віктора Васильовича.

       Профспілка  освітян  завжди  залишається  порадником  та  помічником  спілчан  у  наданні  правової допомоги, громадського  контролю за  дотриманням законодавства про  працю, питання  виплат  заробітної плати,  атестації  педагогічних працівників, суміщення  та  сумісництва, звільнення,  вирішення  конфліктних  ситуацій соціального  страхування  тощо.  Наша сила в єдності!

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика