Районний освітній форум

Автор: Артем  |  31 Сер 2019 | розділ: Новини

Сьогодні відбувся районний серпневий форум педагогічних працівників. Серед учасників - вчителі та педагогічні працівники району, селищний та сільські голови, представники органів місцевого самоврядування, батьківської громадськості, засобів масової інформації, спонсори.

З вітальним словом до учасників форуму звернулися в.о. голови Кельменецької райдержадміністрації Ігор Іванович Урсуляк, начальник управління освіти райдержадміністрації Любов Іванівна Мартинюк та голова Кельменецької районної організації профспілки працівників освіти і науки  Таїсія Миколаївна Паламар.

У ході свого виступу «Основні акценти розвитку системи освіти Кельменецького району в 2018/2019 навчальному році та завдання на 2019/2020 навчальний рік»  Любов Іванівна зазначила, що у минулому навчальному році у закладах освіти району успішно почала впроваджуватися реформа Нової української школи, якій передувала масштабна підготовка спрямована на створення нового освітнього середовища, розбудову нового змісту освіти та перепідготовку педагогів. І в цьому році усі заклади освіти якісно підготувалися до зустрічі своїх учнів та вихованців.

Під час серпневого форуму відбулася виставка засобів навчального призначення, творчих робіт кращих педагогічних працівників району та панельна дискусія у ході якої були висвітлені питання впровадження реформи «Нова українська школа», інклюзивного навчання, роботи опорного закладу освіти. В освітянську сім’ю прийняті молоді вчителі, вшановані педагоги, які вийшли на заслужений відпочинок

Керівникам закладів освіти району вручено подяки за підсумками роботи у 2018/2019 навчальному році та підготовку до нового 2019/2020 навчального року.  

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика