Із святом останнього дзвоника!

Автор: Артем  |  29 Тра 2020 | розділ: Новини

Шановні педагоги, дорогі діти!

Від щирого серця вітаємо Вас зі Святом останнього дзвоника, яке знаменує  завершення навчального року!

         Завершився черговий навчальний рік для учнів, вчителів та їх батьків, залишивши позаду дистанційне навчання,  щоденні підготовки до уроків, перевірку знань у вигляді контрольних робіт та тестів та безперервний процес на шляху здобуття знань.  Попереду  канікули! Ні, навіть не так. КАНІКУЛИ!!!  Слово, яке без заперечення викликає почуття радості та нестримного щастя. Ну, що, вихованці  і школярі, у Вас усе літо попереду, тож бажаємо Вам чудових літніх канікул, сонячної погоди, холодного морозива, бронзової засмаги та незабутніх вражень!

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні наймолодших наших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання.

         Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Залишаються позаду Ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя.  Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.  Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Нехай світлою буде Ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з Вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники!

         Сердечно дякуємо вчителям за Вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які Ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов`ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності. Бажаємо  Вам життєвих сил і натхнення.  Нехай  вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишає Ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повняться світлом, красою і добром!

 

Щастя Всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

 

З повагою президія райкому профспілки працівників освіти

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика