«Нові стандарти – нова школа»: Кельменеччина – Козівщина

Автор: Артем  |  27 Сер 2012 | розділ: Новини
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

     У рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» Козівський район Тернопільської області відвідали начальник  управління освіти Кельменецької РДА Мартинюк Л.І., завідувач РМК Молода В.І., голова РК профспілки працівників освіти району Паламар Т.М. Метою поїздки було вивчення стану готовності навчальних закладів району до впровадження нових стандартів початкової освіти.

    У відділі освіти Козівської РДА зустріч розпочалася із «круглого столу», де було обговорено здобутки і проблеми освітньої галузі Козівського (начальник відділу освіти Губич М.І., завідувач РМК Стасів Р.В., голова РК профспілки працівників освіти Вовк І.Б.) та Кельменецького районів, розглянуто можливі шляхи активізації співпраці освітян двох районів.

    Під час відвідування  Козівської  загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів  № 2 директором навчального закладу  Шилігою Б.Й., заслуженим вчителем України спільно із заступниками Івахів М.І. та Атаманчук Н.Л. презентовано навчальний заклад із його досягненнями та перспективою розвитку.

    Делегація району мала змогу відвідати Плотичанську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів (директор Андрусишин Н.В.), яку за сприянням В.Ф.Януковича в 2004 році після стихійного лиха було повністю відновлено і на її базі створено культурно-освітній комплекс, де діти мають змогу розкрити свої таланти і здібності.

    Під час ділової зустрічі в позашкільному навчальному закладі – Козівському  дитячому парку «Лісова пісня» (директор Нечипорук Г.Л.), який працює на базі дендропарку і є об’єктом природозаповідного,  дізналися про вагомий внесок у розвиток еколого-натуралістичної освіти, сумлінну працю та високі досягнення у вдосконаленні процесу навчання та виховання учнівської молоді.

     В ході перебування в Козівському районі делегації обмінялися позитивами від зустрічі, підкресливши важливість акції для обох сторін, яка є ефективною, дієвою формою обміну досвідом роботи.

 

Залиште коментар:

Останні коментарі

    Статистика